privacy-beleid

GHvernuft

ideeën- beheer rekenen, tekenen & testen speed- coaching snel- verkenning evidence based r&d collectieve intelligentie competentie innovatie ontwerp facilitering ontwikkeling verdieping

van ontwerp via innovatie naar competentie

De modulen voor bedrijven en organisaties.
(Voor zelfstandigen en particulieren zie crowdcreating.nl.)
 • ontwerp

  • ideeënbeheer  

   De snelste resultaten bereiken we door te focussen. Maar de beste kansen komen voort uit zijdelingse vondsten. En die hebben we juist nodig voor verfrissende en slagvaardige vernieuwingen.
   GHvernuft verzamelt oplossingen die anders blijven liggen.

   De oplossingen zijn als kansen; ze liggen voor het grijpen.

  • rekenen, tekenen & testen  

   "Uitvinden is 1% inspiratie en 99% transpiratie" zei Edison, uitvinder van 'licht en geluid'. Het is pionieren en experimenteren. Dáár alleen maar van kunnen we wijzer worden.

   Reken op trial en error, teken voor vernuft en validatie.

  • speedcoaching  

   Verrijk je perspectief met een verfrissende invalshoek. Het eerste consult is gratis*. Daarna voor een eerlijk deel van de meeropbrengsten.

   Is erg verrassend gebleken ...

 • innovatie

  • snelverkenning  

   Al onderzoekend geven we onze eigen beproefde invulling aan de welbekende business model canvas. En al doende bouwen we een kennisbase op met specialisten voor verder co-creating.

   Als NoGo geen optie is.

  • evidence based r&d  

   Doen we het juiste? En: doen we dat goed? Wat hebben we allemaal geleerd?
   Het indirecte resultaat van innovatie is nieuwe kennis en ervaring.
   Feedback is key. We brengen de ontwikkelpraktijken in kaart en voeren de lessons learnt tot in de haarvaten van de organisatie.

   Mythen of meten?

 • competentie

  • collectieve intelligentie  

   Van oudsher vertrouwen we voor oplossingen op sociale netwerken. Maar al enige tijd blijkt dat wisdom of crowds meetbaar en maakbaar is. We hebben er middelen mee in handen om ontwerpen en innovatieprocessen aan te scherpen.

   Iets om aan het toeval over te laten?


aanvragen

over GHvernuft

Ingenieursburo GHvernuft is bekend onder kvk 04066591. GHvernuft is een handelsnaam van G.Henstra, sinds 1988 ir industrieel ontwerpen, met ervaring in productontwikkeling bij Philips, bij de RuG als wetenschappelijk begeleider en supervisor van een honderdtal projecten. En sinds 2013 van nog eens tientallen projecten in nauwe samenwerking met NL innovators.

ontwerp en innovatie